Karl England. Refresh. Karl England. Refresh.

Den britiske kunstner Karl England udstiller på M100.

Udstillingen er en interaktiv videoinstallation, hvor kunstneren vil performe på åbningsaftnen.

I løbet af udstillingsperioden kan besøgende bidrage til et samlet videoværk som vises under årets filmfestival OFF19.

Karl England arbejder med video, konstruktioner, programsprog og med netværk mellem mennesker.

På den aktuelle udstilling vises i det ene rum en konstruktion hvor kunstneren opholder sig under ferniseringen. I det andet rum vises en video af konstruktionens tilblivelse. Samtidig optages en video som senere er det blivende værk i den samlede installation.

>Det specialfremstillede forsyningssystem genfinder sig selv her [del 3].
Dette særlige forsyningssystem er til som bevis for systemers kreative muligheder; den fysiske manifestation ved fremvisning og aflæsning som simultant er over og under; formidlingens metoder som kritik; kulturens varer som fællesskab; det ’andet’ som forældet; indkredsning som angreb; indhold som tjener for systemet; indhold som system. Form som Indhold, System som Form, Indhold som Form.<<

Udstillingen vil være performativ, skulpturel og filmisk. Karl England. Refresh. Karl England.

Refresh. skaber en sær afstand mellem kunstner og beskuer, kunstværk og betragter. De skulpturelle og performative aspekter vil udgøre en dialog med det filmiske indhold, med det mål at genforbinde ideen til kunstværket og at gøre beskueren til en form for kreativt aktiv.

I løbet af udstillingsperioden kan de besøgende bidrage til en videoproduktion som vil blive vist i M100 under dette års OFF19 filmfestival.

Videoværket Sluice. Refresh. fokuserer på betragteren, den der aktiverer ethvert kunstværk. Sluice. Refresh. er en kollaborativ filmisk indsats som repræsenterer en DIY, DIWO, decentraliseret gonzo kreativ øvelse der forbinder Odenses indbyggere med et globalt online netværk, som implicit undersøger naturen af forholdet mellem skaber og betragter, i sammenhæng med det aktive publikums rolle.

Karl England er født i New Zealand og bosiddende i London, UK. Uddannet på bla. Wimbledon School of Art, London. Er initiativtager og leder af organisationen Sluice som samler et verdensomspændende netværk af kunstnerdrevne udstillingssteder i begivenheder som Sluice artfair, Exchange Rates og Sluice Magazine. Se http://www.sluice.info/

Udstillingen kan ses på M100 3. – 25. august. Og resultatet af videoprojektet kan ses under Odense International Film Festival – OFF19 29.- 31. august.

Fernisering d. 2. august kl. 17 – 19

Åben torsdag kl. 16.00 – 20.00 og lørdag – søndag kl. 13.00 – 17.00 i udstillingsperioden.
Og under OFF19 torsdag – lørdag kl. 16 – 18

M100 er støttet af Statens Kunstfonds Pulje opstart af nye udstillingsplatforme, Det Obelske Familiefond, Odense Kommunes Kulturpulje og Spar Nord Fonden.

Følg os på facebook og instagram eller tilmeld dig til at modtage vores nyhedsbrev på hjemmesiden.
Meld dig gerne til begivenheden på facebook

De bedste hilsner fra M100

Kontakt M100 Telefon 61861533 Email m100@m100.dk Hjemmeside www.m100.dk

Karl England. Refresh
Karl England. Refresh. Karl England. Refresh

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *