Asako Shiroki udstilling anbefales på This is Odense

This is Odenses Anna Skau Tolstrup anbefaler vores nye udstilling.

På fredag åbner M100 op for en helt særlig udstilling, der handler om det, der ikke er der. En hul-hyldest formet i træ. Hvordan i alverden kan man det? Jo, det kan man med vaskeægte snedkerpoesi. Asako Shiroki bygger nemlig møbler med mangler – med vilje. Asako ønsker nemlig, at vi skal se det, der ikke kan ses. Det ganske usynlige, der bor lige der, hvor forhenværende nu kun har efterladt sig et aftryk, en form for spor. For sådan er det med alt værende – selv når det ikke er her mere, så efterlader det sig noget. Om det viser sig i knuste hjerter i hobetal, et trebenet bord, den manglende side i en krimislasker på lige præcis det mest spændende sted.

læs videre på this is Odense